sâmbătă, 27 august 2011

Terapie prin sex@gmail.com-Godot Cafe


Uneori suntem egoisti si atunci cand suntem intr-o relatie...nu comunicam tot, nu acordam dreptul celuilalt la replica, uitam sa simtim iubirea si durerea apare repede.
Barbati nu stiu sa iubeasca cum o femeie ar dori, dar uneori nici femeile nu stiu sa iubeasca un barbat, femeile totdeauna doresc mai mult iar barbatul are felul lui de a spune unei femei "te iubesc" numai ca, ce ne facem daca ceea ce ii place lui, ei nu ii produce placere? intervine dezgustul, certurile si tortura...totul din cauza lipsei de comunicaresi a unei frici de a nu rani pe celalalt spunandu-i ca defapt e "varza" in pat si nu de nota zece cum era obsnuit, teama de singuratate de a crede inutil ca fericirea a fost sa accepti abuzul unui barbat si ca asta iti este crucea....Cunosc si eu femei care raman in casnicii pentru ca le este frica sa fie singure, sau sa-si piarda suportul financiar, si traiesc adevarate experiente traumatice....dar chiar acele femei de la prea multa "tortura" s-au pierdut, au uitat ca mai au un drept, dreptul la fericire, au uitat ca sunt minunate ca fiinte, ca doar ele au harul de a da viata si poate au uitat si de Dumnezeu....
Suntem minunate, si ar trebui sa gasim dragostea mai intai inauntrul nostru si apoi sa i-o daruim unui barbat, sa fim constiente ca meritam mai mult si ca nefericirea e doar o incercare, nu o pedeapsa de o viata intreaga. Si mai apoi Dumnezeu va avea grija sa nu fim singure, fiecare femeie are jumatatea ei cel bun si fiecare barbat are jumatatea lui cea buna...doar incredere sa le avem tari si inima deschisa....pregatita sa iubeasca.


Terapie prin sex m-a inspirat sa scriu textul de mai sus, un spectacol cu actrita Pusa Darie extarordinar, original si interactiv . Sase personaje, sase experiente de viata ( "traume" sexuale) triste insa ale caror umor nu a lipsit....muzica nu a lipsit, poate putin finalul incomplet, sau poate o a saptea poveste ar mai fi trebuit. O actrita care m-a impresionat prin talent, nonconformism si daruire fata de propiul spectacol, propiul text, propria coregrafie.... nota zece doamnei Pusa Darie.
Fara teama, aceasta actrita cere publicului feminin sa fie cooperant, sa raspunda, sa nu doarma in timpul spectacolului , sa recunoasca, sa se regaseasca, sa se accepte si sa-si sadeasca un semn de intrebare : "Oare sunt fericita de relatia mea sexuala? Am uitat sa-i spun ca nu mi place...."
Sexul considerat pana nu demult subicet tabu, e antidotul multor boli si depresii, insa cum facem sa vina "orgasmul " e mai greu, cum facem " sa mearga".....dar nu e imposibil, daca stim sa comunicam.

Un comentariu:

  1. Intr-adevar comunicarea rezolva tot ! La inceput pasiunea combinata cu o cunoastere ... rezolva tot ! Cu timpul pasiunea pentru sex se "erodeaza" ! Dar tine de ambii ca pasiunea sa ramana vie ! Si trebuie sa ai curaj sa spui direct ! Nu mi-a placut ! Si sa spui direct ce vrei de fapt ! Asta reaprinde pasiunea ! Atata vreme cat exista iubire , fiecare, barbat sau femeie va sti sa isi schimbe atitudinea !
    Si mai e ceva important ! Compatibilitatea aceasta vis a vis de sex o descoperi de la bun inceput ! Daca simti ca nu functioneaza mai bine te retragi din start decat sa admiti ca se poate si altfel ! Si inca ceva ... Eu cred ca exista si barbati minunati ...

    RăspundețiȘtergere