duminică, 10 iunie 2012

l'amore non e una cosa semplice

        Iubirea este ceea ce cuvintele nu pot pot exprima, acel ceva ce merge dincolo de logica semantica a acestora. Nu poti cunoaste iubirea fara sa nu lasi sa te vrajeasca, sa te ademeneasca si apoi sa te cuprinda in bratele ei calde; vei gasi inauntrul iubirii toate furtunile universului si probabil ca nu vei inceta nicio clipa sa nu te gandesti la lumini, ploi si rasarit de soare dimineata cand parfumul celui iubit/ (ă)  va izbucni  petale de iasomie pe pielea ta.
        Iubirea poate fi doar un moment, o clipa, cateva ore sau cateva secunde cand cei doi indragostiti s-au privit si au rupt toate limitele fizicii, comunicand prin gesturi proprile sentimente si nazuinte. Iubirea se trăieşte profund atunci cand pasiunea mistuie sufletele celor doi intr-o simfonie a lotusului imperial, este de nedescris câtă putere are iubirea în această formă. Vocea iubirii se intrupeaza in acele secunde pentru a simti cele mai inalte ecouri. Iubirea nu are sfarsit, pentru ca nu tine cont de timp, ani si spatii, iubirea e veşnicie, ea sălăsluieşte în inima celui care iubeşte şi este iubit, în ochii celor doi va dăinui etern prima flacară, primul îmbujorat şi primele surâsuri printre raze de soare, ce demult cei doi au simţit.
      Despărţirile în iubiri se produc când între cei doi apare o distanţă între năzuinţele unuia şi ale celuilalt; e ca atunci când stelele s-au sărutat doar odata pentru ca mai apoi una sa-şi continue drumul mai departe în cosmos.
      Iubirea o poţi întâlni oricând sau doar odată în viata, depinde de tine să ştii să trăieşti şi să nu treci pe lângă ea, precum un cal cu ham la ochi.
     Astăzi iubirea există doar pentru cei care încă o mai strigă, cei care o poartă în suflet, cei care o dăruiesc necondiţionat şi cei pentru care ea prinde viaţă... ce ar fi viaţa fără iubire? ce este viaţa? viaţa esteînsăşi iubire, fără acest har divin am fi doar lut, marmură şi ţărână.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu