luni, 18 februarie 2013

Ne mai intalnim si pe 28 februarie?

Cum am putea să uităm de iubire?


Dacă unii dintre noi au uitat, Grupul Editorial ALL a sărbătorit Ziua Îndrăgostiţilor printr-un flash mob dedicat lecturii, ce a avut loc pe 14 februarie, în AFI Palace Cotroceni. 

"Flash mobul Cărţi pereche pentru suflete pereche" a atras peste 100 de participanţi care au citit în cor o declaraţie de dragoste şi au împărţit cărţi din colecţia Strada Ficţiunii vizitatorilor din mall."

Oamenii care au primit cărţi de la echipa noastră ne-au oferit multe zâmbete, mulţumiri şi cu siguranţă dorinţa de a ne mai întoarce. Sunt bucuroasă că am participat şi recunoscătoare celor de la Grupul Editorial All pentru iniţiativa minunată de a sărbători  "iubirea" intr-un mod inedit  şi atât de înălţător. Filmuleţul  de la flash mob vorbeşte de la sine:

                                                            http://bit.ly/UsngWH



"Evenimentul din AFI Palace Cotroceni face parte din campania “Cărţi pereche pentru suflete pereche”, desfăşurată în librării în perioada 1 februarie – 10 martie, prin care cititorii sunt îndemnaţi să descopere bucuria de a citi o carte împreună cu sufletul lor pereche.

Cititorii au la dispoziţie pachete cu romane din colecţia Strada Ficţiunii a Editurii ALLFA, în care se află o carte pentru ea şi o carte pentru el, legate de un semn de carte care se poate rupe în două. Pe fiecare parte se află o poezie. Ea este făcută să aibă inţeles în fiecare jumătate în parte, dar sensul ei final nu poate fi descoperit decât unind jumătăţile semnelor de carte."




Întrebarea mea este: Ne mai intâlnim şi pe 28 februarie?



  
Sursa citate: Comunicat de presă Flash Mob Grupul Editorial All




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu